Вести

Вучић: Заједно морамо да осигурамо будућност за нашу децу

Ово су последњи избори на којима вас водим, поручио је председник Републике Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић окупљеним присталицама Српске напредне странке испред Арене пред почетак свечане академију поводом 13 година од оснивања Српске напредне странке.

"Много вас волим, ово су последњи избори на којима вас водим. Али ћемо заједно ићи до победе и да осигурамо будућност за нашу децу, која су најважнија, као и наша Србија", рекао је Вучић.

Поручио је да ће у наредним месецима обићи свако место у Србији.

Вучић је истакао да немају права да дозволе никоме да уништи нашу земљу.

"Немамо право да дамо никоме да нам уништи оно што смо радили у претходних девет година. И данас немамо чега да се стидимо, ми смо унутра успели да довеземо једну машину - Радишу, тако смо је назвали, са којом смо спајали Кладово са Милановцем и Нови Пазар са Тутином, ауто-пут до Чачка, градили пруге до Новог Сада... Зато је пред вама будућност - пред обичним и поштеним људима који воле Србију", нагласио је Вучић.

Додао је да му је препуно срце када види толико људи испред Арене и поручио:

"Морамо да радимо, боримо се још јаче и снажније него икада, јер много тога ће да раде да униште Србију, али ми нашом снагом и енергијом, борбом, посвећеношћу и радом морамо да их победимо убедљивије него икада и снажније него било када до сада", навео је Вучић.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк