Саопштења

Саопштење за јавност

Дан за сећање и незаборав

Невино страдалима у бруталној агресији морамо се одуживати сталним сећањима и поменима

На календару српског страдања данашњи датум, 24. март, има веома посебно значење.

Срећан Дан жена!

"Висина културе одређује се односом према жени". Зато у овом дану када се слави равноправност свим суграђанкама желимо да буду пре свега поштоване, вредноване и уважаване. Да се заједно увек боримо за друштво у којем ће оне имати своје заслужено место.

Срећан рођендан Председниче

Српска напредна странка у Крагујевцу је расла заједно са Вама, као и све позитивне промене у нашем граду. Захваљујући Вама, Крагујевцу је враћен сјај. Читав народ са Вама усправно стоји једнако и испред успеха и испред недаћа. Да останете борбени, храбри и да Вас здравље служи желимо Вам од срца!

Саопштење за јавност

Најоштрије осуђујем чин члана ГО ДСС – а Александра Половине који се данас дрзнуо да на друштвеним мрежама позива на убиство председника Србије Александра Вучића.

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Крагујевац

Уверени да је наш председник Александар Вучић у потпуности посвећен очувању виталних националних интереса и кад је у питању очување уставно-правног субјективитета наше јужне покрајине, као и свим осталим питањима везаним за стабилност и просперитет наше државе, ми, крагујевачки напредњаци пружамо безусловну подршку

Саопштење за јавност

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац најоштрије осуђује понашање опозиције током седнице Народне скупштине Србије на којој се разговара о Косову и Метохији.

Пуна подршка Градског одбора СНС Крагујевац председнику Александру Вучићу

Градски одбор Српске напредне странке у Крагујевцу пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и поручује из срца Шумадије креаторима идеје о повлачењу председника са функције да у Српској напредној странци предаја никада није била опција.

Pages