Вести

Влада Кореје донирала три специјализована возила за установе социјалне заштите у Крагујевцу, Димитровграду и Старом Лецу

У оквиру развојне помоћи „ОДА 2022“ Влада Републике Кореје донирала је три специјализована возила за установе социјалне заштите у Србији. Вредност донације је 133 756 евра.

Активисти СНС стално раде на уређењу и унапређењу животне околине

Активисти Српске Напредне Странке месних одбора Денино Брдо, Виногради, Сушица, Аеродром и братски МО Илићево, наставили су акцију ограћивања шкопског дворишта ОШ Свети Сава у Виноградима.

Потписан Колективни уговор за запослене у ЈКП Водовод и канализација

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић и директор ЈКП Водовод и канализација Небојша Јаковљевић, потписали су данас са представницима репрезентативних синдиката тог предузећа Колективни уговор.

Први Holiday Inn хотел ван Београда градиће се у Крагујевцу

Крагујевац ће добити хотел интернационалног бренда Holiday Inn Express, и то ће бити први хотел овог бренда који ће се градити ван Београда – речено је на данашњем радном састанку који је градоначелник Крагујевца, Никола Дашић одржао са представницима International Hotel Group, Живорадом Васићем, регионалним директо

Нема богатог града без богатог села

На Шумадија сајму, данас је свечано отворен 18. Шумадијски сајам пољопривреде у присуству градоначелника Николе Дашића, представника града, Привредне коморе, Амбасаде Мађарске, бројних излагача и гостију. Сајам је отворио Жељко Радошевић, државни секретар Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Зеленим инвестицијама и одлукама до здравије животне средине у Крагујевцу

У крагујевачкој Енергетици данас почиње пуњење система за даљинско грејање и то ће трајати десетак дана, тако да се већ од 15. септембра очекују пробе и провера система које ће трајати до 1. октобра.

Градоначелник Никола Дашић обишао радове у школи Милоје Симовић у Драгобраћи

Градоначелник Никола Дашић обишао је данас радове на енергетској санацији ОШ Милоје Симовић у Драгобраћи, за које је Министарство просвете определило пет милиона динара. Поред тога, школа је добила и 55 нових рачунара.

Грејна сезона у Крагујевцу може да почне већ 1. октобра

Пројекат унапређења даљинског грејања у Енергетици приводи се крају а погонски систем којим ће Крагујевац са грејања на угаљ прећи на гас биће спреман 1. октобра. Завршне радове на изградњи нове најсавременије котларнице обишао је градоначелник Никола Дашић.

Изградњом 972 стана завршен пројекат државне станоградње у Крагујевцу

Градоначелник Никола Дашић и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић уручили су данас припадницима снага безбедности кључеве новоизграђених станова у крагујевачком насељу Денино брдо.

Pages