Вести

Народна посланица Јовановић обишла МЗ Драгобраћа и разговарала са мештанима

Мештани Голочела имали су данас прилику да у разговору са народном посланицом Наташом Јовановић и активистима Српске напредне странке МО Драгобраћа договоре будуће приоритетне пројекте за путну инфраструктуру, уређивање сале Дома културе и друге теме у МЗ Драгобраћа. 

Активисте МО Ердеч посетила народна посланица Наташа Јовановић

Данас је штанд и активисте Српске напредне странке МО Ердеч посетила народна посланица Наташа Јовановић и том приликом обишла локацију, на којој ће према јуче потписаном споразуму са Министарством просвете, бити изграђен нови вртић капацитета 270 места. Вредност овог пројекта је око 200 милиона динара.

Активисти СНС ослушкују потребе грађана и посвећују пажњу њиховим проблемима

Одговорна власт какву представља Српска напредна странка се огледа и у томе да се константно ослушкују потребе грађана и посвећује пажња њиховим проблемима. Зато су активисти Српске напредне странке МО Центар, МО 1.

Активисти Градског одбора СНС водили разговоре са суграђанима

Активисти Градског одбора Српске напредне странке уз поделу информативног материјала који очито приказује плодове напорног рада наше странке, водили су разговор са суграђанима о великим променама у нашем граду и о великим плановима.

Члан ГО и координатор рејона Станово Горан Аксовић и активисти делили информаторе суграђанима

Активисти Српске напредне странке у МО Станово и члан Главног одбора и координатор рејона Горан Аксовић поделом информатора о резултатима наше странке и разговором обележили данашњи дан. Тим поводом разговарали су и позитивним променама у нашем граду, као и о новим плановима.

Pages