Вести

У Ердечу асфалтиране још две улице

Екипе Предузећа за путеве, наставиле су данас радове на асфалтирању и санирању улица у Месној заједници Ердеч. После асфалтирања улица Владиславе Мазепа Дише, Милеве Шарић и Милана Долнића, асфалт су данас добили и житељи улице Живомира Бељића дужине око 300 метара и Добојске улице. Ово насеље броји око четири хиљаде становника и према речима мештана асфалтирање улица решава многе свакодневне проблеме које су до сада имали. На предлог Савета грађана ове месне заједнице раде се улице са већим бројем кућа у којима је саобраћај гушћи а очекују да у наредним годинама асфалт испред својих домаћинстава добију и остали мештани.

Према речима Дејана Шапића, одборника у Скупштини града који је данас обишао завршне радове на асфалтирању, до краја године у плану је да се у овом делу града асфалтира и среди још седам улица.

У плану је да се током године на територији Месне заједнице Ердеч асфалтира и среди још шест или седам улица, казао је он и подсетио да је од септембра прошле године у Крагујевцу асфалтирано 76 улица и 5 сеоских путних праваца. У плану је да до краја 2024. године на територији града Крагујевца буду асфалтиране све улице и да наши суграђани имају минимум инфраструктурних и комуналних проблема.

Део механизације Предузећа за путеве данас је био ангажован и у насељу Кошутњак где је асфалтирана улица Верољуба Јовановића, изнад Еко парка.