Вести

Томислав Момиоровић посетио Мајнд парк

"Поред стратешког значаја Мајнд парка за град Крагујевац, посебно се захваљујем министру Томиславу Момировићу на изузетној подршци, како у време док је био министар грађевине, тако и данас, као министру трговине. Када у истом тренутку имате подршку привреди за стратешки развој града Крагујевца и читавог региона Шумадије, имате све адуте да направите једну добру, здраву причу која ће кроз генерације развијати град Крагујевац. 

Министар је подсетио да је пре неколико година овде било 300 запослених, сада их има скоро 2500, а потенцијал је много већи. Споразум о слободној трговини са Кином отвара велики простор да инвеститори из Кине, Европе, али и из наше земље генеришу овде свој хаб, да инвестирају и запосле људе.

Након састанка са  оснивачем и директором Братиславом Милановићем и Дарком Ђорићем извршним директором, обишли смо и контејнерски терминал чија је градња у току, а који ће олакшати пословање свим станарима парка у погледу складиштења индустријских производа било да се ради о сировинама, репроматеријалу или готовим производима и полупроизводима", рекао је председник Привременог органа града Крагујевца Никола Дашић. 

 

Извор: званични Инстаграм налог председника Привременог органа града Крагујевца Николе Дашића