Вести

Шумадинци су гласали да Србију воде најбољи

Пружам најискренију подршку председнику Александру Вучићу у доношењу важних државотворних одлука. Верујем и знам да ће одлуке које ће донети у наредном периоду сасвим сигурно бити тешке али ће исто тако бити у интересу Србије, а не по жељи и интересима коалиционих партнера из СПС-а којима је кокетирање са опозицијом већи интерес од интереса сопствене државе.

Уместо да следе државотворну политику "колеге" из СПС-а креирају амбијент погодан за државни удар који прижељкују страни плаћеници у редовима опозиције. Покушај прекрајања воље грађана није доказ политичке спретности већ политичке незрелости за коју се пред грађанима одговара на изборима. Борба која нам предстоји захтева јединство, саборност, истрајност, носи бројна искушења и потешкоће али на крају доноси победу, заслужену победу. 

Шумадинци су гласали да би Србију водили најбољи, ако треба поново ће, јер Србију има ко да води, казао је повереник Градског одбора СНС Крагујевац, члан Председништва СНС и градоначелник Крагујевца Никола Дашић.