Вести

Радомир Николић: СНС све популарнији

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Радомир Николић изјавио је данас на митингу у Лесковцу, пред изборе за Савете месних заједница, да је та странка иако на власти све популарнија, јер су грађани препознали њену искреност, поштење и одговорност.

Он је оценио да су до сада све странке када су преузимале власт губиле на популарности, али да је једино СНС побољшао рејтинг.
"Српска напредна странка је за ових годину дана толико напредовала, толико је популарна, да ниједна странка од 90. године није имала оволику популарност у Србији. Због чега? Донели смо много тешких одлука, направили смо пуно тешких потеза. Због тога што су људи, грађани Србије, у нама препознали оно што им је код политичара недостајало ових 20 година, искреност, поштење, пожртвованост и одговорност“, рекао је Николић.

Он се посебно обратио кандидатима СНС-а, које је упозорио да грађани у месним заједницама од њих не очекују посао, већ асфалтиране улице, канализацију и друге инфраструктурне објекте.

Митингу у градском парку у Лесковцу присуствовало је више стотина чланова и симпатизера СНС, а председник Градског одбора и градоначелник Лесковца Горан Цветановић поручио је да та странка као владајућа у граду има и највећу одговорност.
"У недељу да изаберемо најбоље, оне који ће понети терет одговорности. Важно је да месне заједнице воде такви људи, јер ће од 1. јануара 2014. године и те јединице локалне самоуправе моћи да конкуришу пројектима код Европске уније“, оценио је Цветановић.

Избори за савете 139 месних заједница на подручју Лесковца биће одржани у недељу 24. новембра.

Извор: Танјуг