Вести

Представљена победничка коалиција око СНС Крагујевац не сме да стане

Коалицију односно групу људи, која као један стоји иза Србије и Крагујевца на предстојећим изборима чине Српска напредна странка и партнери који су већ дуго са нама ПУПС, Покрет Снага Србије, Покрет социјалиста, СДПС, Здрава Србија, али и Боља Србија.

Можда је за јавност најинтересантнији део коалиције који представља Ивица Самаиловић, најближи и дугогодишњи сарадник бившег градоначелника Верољуба Стевановића. Заједно са Самаиловић подршку победничком тиму за Крагујевац даће још два одборника из Одборничке групе Заједно за Шумадију, ПОКС, Синиша Ранковић и Владан Ћатић.

Сви ми стојимо иза једног веома важног слогана – Крагујевац не сме да стане. Србија не сме да стане.

У овом тренутку када многи позивају на заустављање комплетне Србије, ми Крагујевчани и управо ови људи који стоје овде заједно са нама, тврдимо да Србија и Крагујевац неће да стану. Неће да стане ни северна обилазница, ни много других пројеката у Крагујевцу као што није стао ни пројекат гасификације Енергетике или Палате правде. Неће да стану ни пројекти за нове тргове, а ни сви они пројекти о којима ћемо причати у будућности. 

Стојимо сви као један иза политике Александра Вучића и свега што нам је као један од највећих државника у историји Србије донео у овај град. 

Хвала свим коалиционим партнерима.

Добродошли у победнички тим за Крагујевац", изјавио је члан Председништва и повереник Градског одбора Никола Дашић на конференцији за медије у просторијама Српске напредне странке Крагујевац.

 

Извор: званични Инстаграм и Фејсбук налог градоначелника Николе Дашића.