Вести

Председник Привременог органа града Крагујевца Никола Дашић обишао је дежурне службе у Крагујевцу

"Oбишао сам вечерас службе које дежурају у новогодишњој ноћи, Полицијску управу Крагујевац, Ватрогасно - спасилачку бригаду и Завод за ургентну медицину.

Уверио сам се да све одлично функционише и захваљујем се свим припадницима тих служби на томе. Важно је да сви ценимо посао којим се ове службе баве и дамо им подршку јер су вечерас на радном задатку.  Све службе које смо вечерас обишли важна су нам карика у ланцу државе, комплетног система у коме живимо и захваљујући томе грађани су ноћас безбедни јер имамо службе које могу у сваком тренутку да реагују, уколико за то буде потребе.

Желим свим грађанима Крагујевца да у наредној години али и у годима које следе постигну што више успеха на свим пољима али оно што је најважније јесте да сви будемо доброг здравља. Град Крагујевац је у претходном периоду пуно градио. Жеља је да наставимо да градимо како би Крагујевац остао град кранова и да на најбољи могући начин потврди статус регионалног центра", рекао је председник Привременог органа града Крагујевца Никола Дашић. 

 

Извор: званични Инстаграм и Фејсбук налог председника Привременог органа града Крагујевца Николе Дашића