Вести

Потпредседница Главног одбора СНС у посети ГО СНС Крагујевац

Вечерас је потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ана Брнабић посетила  Градски одбор СНС Крагујевац где ју је поред  домаћина повереника Градског одбора Николе Дашића дочекао велики број функционера и чланова странке. 

У обраћању медијима и члановима Брнабић је истакла колико се слика Крагујевца променила за само пар година. Кроз пројекте попут регионалне Палате правде, државног Дата центра, производње новог електричног аутомобила од 2024.г., Иновационог дистрикта, Научно технолошког парка, Северне обилазнице, реконструкције УКЦ Крагујевац, новог стадиона Чика Дача председник Вучић и Влада Републике Србије показују да су препознали развојни потенцијал Крагујевца, а улагањем у њега желе да подигну квалитет живота сваког појединца, али и Шумадије у целини. 

У присуству потпредседнице Главног одбора Српској напредној странци приступила је група грађана "Млади Крагујевчани" који подржавају политику улагања у образовање, науку, афирмацију и бољи положај младих у друштву.

 

У децембру Србија ће направити кључни избор између пута развоја, градње и отварања нових радних места и враћања уназад у време гашење фабрика, стагнације, незапослености и сивила.

Нема сумње да ће највећи део Србије направити  једини прави избор и својим гласом рећи:

 

"Србија не сме да стане"! 

"Крагујевац не сме да стане"!