Вести

Покрет социјалиста подржава политику председника Вучића

Успешно реализовани пројекти најбољи су пример добре сарадње Покрета социјалиста и Српске напредне странке, оценио је Александар Вулин, лидер Покрета социјалиста, приликом посете Градском одобру Српске напредне странке у Крагујевцу. Један од најзначајних пројеката у Крагујевцу је изградња станова за припаднике снага безбедности.

 

Вулин је подсетио да Покрет социјалиста подржава политику председника Вучића, која се односи на војну неутралност, социјалну правду и бригу за све Србе и оне који живе ван Србије.

 

„Да би све то било могуће, морамо сачувати политичку стабилност и морамо обезбедити да се економски развијамо“, сматра Вулин и наглашава да ће Покрет социјалиста увек инсистирати на томе да се одбрамбена индустрија посебно вреднује у нашем друштву.

 

„Покрет социјалиста ће увек инсистирати да се одбрамбена индустрија Србије посебно вреднује у нашем друштву, да се обезбеде одговарајући подстицаји и да смо стално у прилици да запошљавамо своје људе, да наша војска купује наше производе, нашу технику и да на тај начин помажемо и Крагујевцу и свим локалним самоуправама, тамо где функционише и ради одбрамбена индустија Србије“, навео је Вулин.

 

Градоначелник Крагујевца Радомир Николић позвао је све грађане Крагујевца да 21. јуна изађу на изборе и подрже листу „Александар Вучић - За нашу децу.“.

 

Николић је подсетио на све пројекте важне за град Крагујевац, који су реализовани и уз помоћ и подршку министра Вулина и његовог министарства.

 

"Александар Вулин је министар који је изузетно помагао да се реализују бројни, значајни пројекти за град Крагујевац. Радимо заједно и на изградњи станова за припаднике војске, БИА, и полиције, захвалан сам му на помоћи и подршци", казао је Николић у Крагујевцу на састанку Српске напредне странке и Покрета социјалиста.