Вести

Отворени терен за мале спортове у Вињишту завршен у рекордном року

У дворишту издвојеног одељења ОШ „Наталија Нана Недељковић“ у Вињишту изграђен је отворени терен за мале спортове које су данас обишли Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт и Александар Лазовић, шеф Кабинета градоначелника. Изградњу терена обавило је ЈКП „Шумадија“.

 

Терен у Вињишту је још један јасан показатељ да градска администрација на челу са градоначелником Николом Дашићем неће дозволити да се наша села угасе. Нећемо дозволити да наша деца у селима немају све оно што имају деца у граду, приступ игри, дружењу, спорту. Борићемо се да сва наша села, сва наша насеља имају приступ основним цивилизацијским вредностима, а то је вода, пут, па и терени.

 

Сигуран сам да се никада у историји нашег града није толико посвећивала пажња изградњи и реконструкцији основне спортске инфраструктуре, отвореним теренима, дечијим игралиштима, фискултурним салама, свему ономе што детињство наше деце чини срећнијим – казао је Предраг Стевовић.

 

Милица Тодоровић, мештанка села Вињиште захвалила се градоначелнику Николи Дашићу који је приликом недавног обиласка овог села мештанима обећао да ће у рекордном року бити завршено отворени терен за мале спортове како би деца из овог села имала где да се играју и уз спортске активности квалитетно проведу своје слободно време.

 

Марко Вујновић, директор ЈКП „Шумадија“ истакао је да је за изградњу овог терена укупне површине 580 квадратних метара, утрошено 87 тона асфалтне масе, а вредност радова је 2,2 милиона динара.