Вести

Обилазак радова на асфалтирању путева у МЗ Виногради

У МЗ Виногради у току су завршни радови на асфалтирању две улице, Слободана Марковића и Радоја Радовановића које је данас обишао Никола Дашић, председник Привременог органа града Крагујевца са сарадницима.

Ово је већ пета улица у овој месној заједници и имамо у плану да се још много тога овде уради. Асфалтирају се две улице у укупној дужини више од пола километра. Вредност радова је преко 8 милиона динара. Верујем да ће становници овог насеља бити задовољни. Ми од 2020. радимо у континуитету и машине ЈКП Шумадије су свакодневно на терену. Драго ми је када видим како их дочекујете у свакој улици, јер су то људи који раде најтежи посао у свим временским условима, дајући све од себе, а град заједно са њима доноси радост у све те домове – казао је Дашић.

Марко Радисављевић, руководилац Сектора нискоградње ЈКП Шумадије истакао је да су ове две улице биле у лошем стању, због чега је било потребно да се изврши комплетан ископ, након чега је уваљан нови камени материјал. Утрошено је укупно око 300 тона асфалтне масе.

Користимо и даље лепо време и све наше машине су на терену. Приводимо крају радове у улици 27. марта, Мостарској улици, и у Поскурицама се припрема још једна улица за асфалтирање – казао је Радисављевић.

 

Извор: Град Крагујевац