Вести

Не смемо дозволити да Крагујевац поново падне у руке неодговорном руководству

Крагујевац, 09.06.2020 – Представници листе Српске напредне странке у Крагујевцу „Александар Вучић – За нашу децу.“ обишли су Чумић, Лужнице, Церовац, Десимировац и Драчу.

Председник Скупштине града, Мирослав Петрашиновић обраћајући се мештанима Чумића нагласио је да је Чумић крагујевачкии, да није ни у Тополи ни на Златибору, те да поједини политички лидери који се лажно представљају таквим причама обмањују грађане.

„Ти који се заваравају да ћете насести на такве приче, политиком се баве само из личних интереса и да би нешто обезбедили за себе“, рекао је окупљеним мештанима у Чумићу, Петрашиновић.

Због таквих лидера који су водили Крагујевац и оставили га у расулу било је потребно пет година да се све постави на здраве ноге, они мисле да су грађани заборавили да су касниле плате по годину дана, да су направили дуг од 5 милијарди динара, да смеђе није имало са чим да се односи, да су због њих хтели школе да нам пописују.

  

Свакоме је своја Месна заједница најбитнија али две године се радило на сређивању финансијске ситуације, да би коначно могао новац да остаје у буџету, онда смо морали да обновимо механизацију, и на жалост, тек септембра 2019. године успели да кренемо у решавање нагомиланих проблема грађана. Сада када не смемо дозволити да Крагујевац поново падне у руке неодговорном руководству, да прокоцкају све што је у ове четири године урађено за град, не смемо дозволити расипање гласова, већ 21. јуна дамо подршку Српској напредној странци и Николи Дашићу, једином кандидату Александра Вучића за градоначелника рекао је Петрашиновић окупљеним мештанима у Чумићу.

Први на листи Српске напредне странке у Крагујевцу „Александар Вучић – За нашу децу.“ Никола Дашић је у Десимировцу изјавио да је у обиласку Чумића, Лужница, Церовца, Десимировца и Драче наишао на разумевање мештана, који су свесни и тренутних и реалних могућности, са друге стране није као у ранијим кампањама довољно само обећавати и причати празне приче, окретати телефон на лицу места и слично, једноставно је дошло време неке друге политике, других младих и енергичних људи који желе да се труде, више раде него што обећавају и да више буду у контакту са људима на терену, што га изузетно чини задовољним.

 

„Захваљујући добром управљању које је препознато од Владе Републике Србије, ми улазимо у пројекат Опште болнице, реконструкције Клиничког центра Крагујевац, али коначно смо у могућности да обећамо да ћемо бринути о сеоском подручју кроз бољу опремљеност амбуланти, кроз мобилне јединице које пружају помоћ на терену. Упркос лошем финансијском стању зановљена је медицинска опрема и возни паркови, ја слободно могу рећи да онако како смо са Српском напредном странком водили здравство и социјалу, наставићемо и даље, а сада када смо финансијски стабилни то ће бити и брже и јаче и боље“ – рекла је у разговору са мештанима ових села, члан Градског већа за здравство др Гордана Дамњановић.