Вести

Лепша слика Крагујевца захваљујући Српској напредној странци

Захваљујући визији и напорима председника Србије Александра Вучића, Влади Републике Србије и поверенику ГО СНС Николи Дашићу Крагујевац је пуно напредовао! Отворено је пуно нових радних места, млади данас имају прилику, не само да се образују у нашем граду, већ и да се у њему остваре професионално, да пронађу посао у струци, стичу вештине и знања, што им даље омогућава и да планирају породицу и остану трајно у овом граду! 

  Палата правде је најмодернији објекат те врсте у Србији, који је вишеструко унапредио функционисање судства код нас. Обједињени у једној згради, судски органи не само да ефикасније функционишу, већ олакшавају грађанима остваривање њихових права, због саме обједињености судских органа на једном месту. Такође, студентима је данас много приближнији рад судова, у смислу квалитетније праксе и наставних активности које су усмерене на то да приближе рад суда студентима. 

  И не само да наши грађани имају одличне услове за образовање и запослење, већ имају и све бољи рекреативни садржај који води до бољег здравственог стања почев од најмлађих узраста. Обновљено  је 23 игралишта за децу.  Деца наше највеће благо па нам  је њихово здравље најважније. Обнављањем 28 спортских терена и 7 фискултурних сала желимо да их подстакнемо да се и професионално баве спортом и да наш град буде град шампиона, град будућих олимпијаца, оних који ће бити најбољи амбасадори наше земље и који ће освајањем одличја на великим такмичењима усрећити читаву нацију и бити понос нашег града, као што су то многи спортисти данас.