Вести

Лажни генерал Понош заступа интересе државе чији пасош носи- Хрватске

"Лажни генерал Здравко Понош, велики љубитељ свега што је хрватско, преварант и манипулатор са својим хрватским пасошем, како он воли да се хвали својом путовницом и хрватском шаховницом, не пропушта ниједну прилику  да не оправда своје истомишљенике и сународнике из Хрватске. Човек који је оставио Србе на милост и немилост прогону од стране хрватских екстремиста и мрзитеља свега што је српско увек нађе оправдање за његову државу Хрватску чијим се пасошем поноси.

Али то ништа није чудно, он се већ одавно уписао у књигу свеопштег бесчашћа када је служећи интересима НАТО уништио српску војску, оставио их гладне и босе, а часне српске официре који су бранили српску нејач да тумарају као војни бескућници, понижени  по градовима Србије, док је он као издајник свог народа увек и искључиво гледао свој интерес, баш као и његова остала тајкунско-лоповска дружина из некадашње гарнитуре на власти.

Пре свега, када се помене име овог слуге својих страних газда, свако зна да је увек дежуран да велича све нападе на нашу земљу и председника Србије Александра Вучића, јер сваком ко изда свој народ и државу су такве ниске побуде на памети, да клевеће и лаже јер је био и остаће заточеник најдеструктивнијих „идеја“ за Србију и њене грађане. Овај експерт за топљење српских тенкова, који је укидао бригаде и војску не може да поднесе да је Србија слободна и самостална држава.  Велика је кукавица Понош, сметају му Срби са Косова  и Метохије, увек тражи начин и повод да окриви за било шта Србију и наш народ, само да се додвори својим газдама.

Србија је данас војно неутрална и има, после тог најмрачнијег доба његовог боравка на челу генералштаба,  снажну војску на коју су поносни сви грађани наше земље, јер више нисмо лак плен и модернизација и снажење наше војске је наша патриотска мисија, што овај лажни генерал не може да схвати ни прихвати, јер му интереси Србије никада нису били важни. Да је то тако видимо и по томе колико подржава такозвани ПроГлас антидржавно и антисистемско деловање тих политички неостварених и неуспешних индивидуа , они побегуљи Поношу служе као узор за његове нове манипулације, како они наводно говоре о некаквим универзалним вредностима, а истина је баш супротна, њихове и његове вредности и вредносни суд су у потпуној супротности са правим слободарским вредностима које ми као народ и држава имамо. Не знају ни Понош ни његови инспиратори ни за част, ни за поштење и достојанство. Патриотизам немају и не осећају, воде се само новцем и жељом за голом влашћу и само да њима буде боље по цену да потпуно униште и опљачкају Србију. Он је, баш као и многи као он, увек спреман да служи страним факторима и туђим амбасадама, то му је у опису посла. Пошто је био лош и неуспешан војник сад рапортира странцима, ради по њиховом налогу, они га постројавају, спроводи искључиво њихове интересе.

 

Наш вредан и чесити народ одавно добро зна ко је он и сви такви који су у служби против интереса Србије. Народ зна и ко за њега ради, ко чува нашу отаџбину и бори се за будућност.   На изборима 17. децембра победиће Србија, СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ", завршила је у свом саопштењу чланица Главног одбора Српске напредне странке и кандидат за народног посланика на изборној листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Србија не сме да стане Наташа Јовановић. 

 

Извор: званични сајт Српске напредне странке  https://www.sns.org.rs