Вести

Ковачевић: Срамни тајни конкурс градске власти

Интересантна је вест, иако није била баш најтранспарентнија, као да је неко покушавао да је сакрије, да Општина града Крагујевца у време када цео свет покушава да смањи број запослених у јавним предузећима а повећа број у приватним, има потребу да запосли још 88 радника.

Још интересантнији ће бити начин на који ће неко из градске власти покушати да објасни оправданост примања нових радника, и поред невероватне цифре запослених у Општини, до те мере да грађани Крагујевца одавно већ збијају шале на тај рачун, а под условом да се нова запошљавања не правдају тиме да је ето остала још неколицина људи које локална власт није запослила у Јавним предузећима и само још од њих није загарантовала себи нове гласаче.

Српска напредна странка позива све незаполене грађане Крагујевца да спреме своје радне биографије и да се у што краћем року пријаве на конкурс, који ће, до душе, тешко наћи на сајту града.

Најинтересантнијa ипак биће ситуација у којој градска власт, онда, вама, незаполеним грађанима, објашњава критеријум по ком су ти нови људи примљени.

У Крагујевцу, 04.11.2013. године.