Вести

Хуманитарна емисија "Нови почетак" дала шансу крагујевачког породици

Захваљујући националном пројекту и ТВ серијалу „Нови почетак“ који учесницима доноси не само помоћ Министарства за бригу о селу приликом куповине прве некретнине, већ и шансу да започну сопствени бизнис, петочлана породица Конатар из Крагујевца пронашла је своју кућу у селу Чумић и изабрала бизнис план, који ће им обезбедити сигурну егзистенцију и економску независност у новом окружењу.

Хуманитарна емисија „Нови почетак“ и град Крагујевац организовали су свечани дочек породице Конатар у њиховом новом дому.

Управо због тога, без обзира на све домете Крагујевца као центра ИТ и хај тек индустрије, свесни смо да су село и пољопривреда најважнији стуб нашег напретка и будућности па зато тражимо равнотежу између индустријског развоја и очувања села. 

Зато се још једном захваљујем националном пројекту Министарства за бригу о селу и продукцији емисије „ Нови почетак“ што промовише такве вредности пројекта који превазилази границе материјалне подршке и доприноси унапређењу живота на селу, казао је градоначелник Никола Дашић. 

 

Извор: Град Крагујевац