Вести

Хала „Језеро“ у Крагујевцу са новом расветом спремна за велика спортска дешавања

 

Нова спортска сезона у хали „Језеро“ почела је са новим потпуно реконструисаним осветљењем, чиме су испуњени услови за одржавање утакмица највишег ранга такмичења и телевизијске преносе.

Нову расвету у рад је пустио градоначелник Крагујевца Никола Дашић.

После свих ових година, коначно наш најпознатији спортски објекат је добио нову расвету. Пре овога ни половина оних најнижих светских стандарда за пренос утакмица није била испуњена, а сада имамо најмодернију расвету тако да и спортисти могу да се боре на највишем нивоу јер имају услове за то, рекао је градоначелник Крагујевца Никола Дашић.

Нама је врло важно да наши највијачи и сви они који нас прате и подржавају имају врхунски угођај када дођу на утакмицу. Спортистима је потребна адекватна спортска инфраструктура да би се остваривали резултати, а хала је сада спремна и за концерте и за репрезентације и за европска такмичења, тако да нас тек очекују права спортска дешавања у нашем граду, казао је директор СПД „Раднички“, Ставро Рашковић.

Први на паркету од 17.00 сати утакмице играју одбојкаши Радничког и Црвене Звезде у дербију другог кола БЛШ Суперлиге, а у оквиру трећег кола Кошаркашке лиге Србијe, кошаркаши Радничког угостиће тим Џокера из Сомбора од 20 сати.

Почетак нове спортске сезоне СПД Раднички је означио слоганом „Нови сјај за нове победе“, па је у складу са тим данас у паузи између две утакмице за посетиоце приредио забавни програм у оквиру кога најмлађе Крагујевчане очекују поклони и изненађења.

 

Извор: Град Крагујевац