Вести

Градска изборна комисија прогласила је Изборну листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Крагујевац не сме да стане

Градска изборна комисија прогласила је Изборну листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Крагујевац не сме да стане“ за избор одборника Скупштине града Крагујевца за изборе расписане за 17. децембар 2023. године. Носилац Изборне листе под називом  „Александар Вучић – Крагујевац не сме да стане“ је ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић. 

Поносни смо на то што су ректор и много људи највишег ранга у својој бранши и професији са нама. Ова листа је добра гаранција да ће се наставити са свим оним што се радило и изградило претходних година, било у области здравства, науке, путне инфраструктуре или енергетике. Полако долази време када Крагујевац успева да смањује своје обавезе према банкама и добављачима, наслеђене деценијама уназад. Сада можемо да се посветимо решавању најбитнијих, конкретних проблема у насељима са којима се људи суочавају а паралелно и свим великим инвестицијама које стратешки развијају Крагујевац.

Коалицију Изборне листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Крагујевац не сме да стане“ окупљену око Српске напредне странке чине Социјалдемократска партија Србије (СДПС), Покрет социјалиста (ПС), Покрет уједињених пензионера Србије (ПУПС), Покрет снага Србије-БК, Боља Србија, Здрава Србија и Српска радикална странка", рекао је председник Привременог органа града Крагујевца Никола Дашић. 

 

Извор: званични Инстаграм и Фејсбук налог председника Привременог органа града Крагујевца Николе Дашића