Вести

Градоначелник Дашић честитао 8. март свим Крагујевчанкама

Дајем све од себе да створимо боље услове за живот свих Крагујевчана и Крагујевчанки и у томе сте од самог почетка моја највећа подршка, рекао је градоначелник Крагујевца Никола Дашић на пријему уприличеном за најближе сараднице поводом Међународног дана жена, 8. марта. Он је честитао празник својим сарадницама и свим суграђанкама, Крагујевчанкама и пожелео да увек буду сигурне у себе, поштоване и равноправне, у кући, на послу и сваком другом месту.

Образоване и способне жене су моје најближе сараднице, на највишим позицијама у управи Града Крагујевца и то је оно на шта сам посебно поносан и што даје снагу да наставимо на добром путу стварања модерног друштва утемељеног на људским квалитетима и равноправности. Данас, више него иначе, говоримо о томе колико смо вам захвални што сте снажне и храбре, спремне да се заједно изборимо за европски квалитет живота и рада свих наших суграђанки и суграђана.

У име града Крагујевца и своје лично име желим да се захвалим свим бакама, мајкама, сестрама, ћеркама које су чврсти стубови наших породица. Поштовање, љубав и подршка су најмање чиме можемо да вам узвратимо.

 

 

 

Извор: kragujevac.rs