Вести

Глишић: Никола Дашић једини кандидат СНС у Крагујевцу

Крагујевац,18.06.2020 –Кандидат Српске напредне странке у Крагујевцу је Никола Дашић, ту нема дилеме. Желимо да добијемо подршку грађана за његов избор за градоначелника, не постоји никаква алтернатива за то, истакао је Дарко Глишић, председник Извршног одбора Српске напредне странке.

Постоји само један наш кандидат и једна листа „Александар Вучић – За нашу децу.“ за коју тражимо поверење, како би Крагујевац наставио да се гради, додаје Глишић.

 

Председник Српске напредне странке Александар Вучић подржава само ону изборну листу која носи његово име. То је једина листа за коју се боримо и за коју желимо да добијемо поверење свих грађана широм Србије, па тако и овде у Крагујевцу, рекао је Глишић, приликом посете Градском одбору Српске напредне странке у Крагујевцу.

Председник Извршног одбора је додао да је задовољан радом крагујевачког одбора, оценивши да је веома добро што се све више људи укључује. У недељу очекујем подршку људи за рад, резултате, за борбу, за нову енергију и за нову снагу која треба још брже, јаче и боље да иде напред. Како грађани одлуче 21. јуна тако ће и бити, поручио је Дарко Глишић.