Вести

Глишић: Као одговорна странка тежимо да будемо још бољи и успешнији

Српску напредну странку очекују кадровске промене, ново руководство се најављује  за 27. новембар, због чега се мења и шта доноси та промена говори председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић.

"Надамо се да ће епидемиолошка ситуација дозволити да одржимо нашу страначку Скупштину и након тога свечану седницу коју смо планирали да одржимо у хали Арене", рекао је Глишић.

"Ми као одговорна и озбиљна странка према грађанима ове земље, желимо и тежимо увек ка томе да будемо бољи, успешнији, да увек са истом или већом енергијом приступимо решавању проблема који су испред нас и због тога су неопходне промене. Некад погрешите са неким кадровским избором или нисте задовољни како је неко испоручио резултате на основу задатака који су постављени испред њега. И ми то увек разрешимо на нашим седницама, суочимо се са проблемима или суочимо неког са лошим резултатима, ми немамо проблем да о томе разговарамо", рекао је Глишић.

На питање да прокоментарише како објашњава толико чланство које има Српска напредна странка, Глишић је рекао да објашњава вером у оно што ради председник Србије Александар Вучић, вером у политику коју спроводимо, и резултате који су више него евидентни.

"Људи у Србији виде и не можете више да их замајавате причама. Да узмете неки медији у своје власништво и онда са њега да пљујете, вређате, нападате и да причате бајке. Данас људи хоће да виде, ако причате о ауто-путу, они хоће да га виде и хоће да се возе тим ауто-путем. Ако причате да сте направили музеј или позориште, они хоће да оду у њега. Хоће да виде нове изграђене болнице, фабрике и школе. У председнику Вучићу су препознали, да он кад каже да ће нешто да се уради, то се и уради и зато ви данас имате стотине километара изграђених путева. А онда дођемо до ироније да ти неки се довезу тим ауто-путем у неке градове и крену да пљују управо по председнику Вучићу и његовој породици."

 

 

 

Извор: ТВ Хепи