Вести

Глас за листе СНС је глас за бољу будућност Србије

Кандидаткиња за народну посланицу на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Србија не сме да стане Наташа Јовановић дала је интервју за дневне новине "Ало", где је говорила о предстојећим изборима 17.децембра. Истакла је да очекује победу и на парламентарним и на локалним изборима и поручила да је глас за ову листу глас за још бољу будућност, изградњу, раст плата и пензија и константну бригу за наш народ на Косову и Метохији. 

Избори су за мање од три недеље, данима сте на терену, шта Вам кажу грађани?

У директном контакту са грађанима, у свакодневној комуникацији и кроз обилазак крагујевачких насеља и села видим да огромна већина људи подржава листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане, зато што имају сигурност за себе и породице и зато што знају да једино политика мира, стабилности и економског развоја може да обезбеди будућност каква нам је потребна, да отварамо нове фабрике, да се животни стандард све више побољшава и да се и мој родни Крагујевац и цела Србија даље развија. Већина мојих контаката са њима завршава тако што они одлучно кажу да Србија не сме да стане!

 Опозиција иде у неколико колона, али су најавили сарадњу након избора, да ли Вас је то изненадило?

Наравно да то одавно није никакво изненађење, већ свакодневно стижу такве потврде послушника тајкуна Драгана Ђиласа, И оних “левих” И “десних” да су ви на истом задатку јер је њихов главни циљ и њихових страних ментора да се сви они удруже против Александра Вучића да се дочепају власти како би служили интересима оних којима смета што је Србија слободна, усправна и економски све јача.

Али народ добро зна да би чим би се дочепали власти уништили нашу земљу , брже него што би било ко помислио,  јер они могу само да понуде нову пљачку, мржњу, линч, дивљаштво, а ми са друге стране још бољу будућност, изградњу, раст плата и пензија, константну бригу за наш народ на Косову и Метохији. Тако да грађани треба да знају да је сваки глас за било кога од њих глас за тајкунско-лоповски клан Драгана Ђиласа и повратак у мрачну прошлост.

 Годинама сте у политици, како коментаришете ову кампању?

Од мог првог учешћа у изборној кампањи давне 1992.године до данас ово је најпрљавија кампања икада која показује да  Ђиласови плаћеници  никада нису ни престајали са нападима на председника Србије Александра Вучића и његову породицу. Мржња је њихов једини адут и народ их још више презире због њихових монструозних лажи. Јер шта они могу да понуде Србији, да је поново баце на колена, да опет оставе пола милиона људи без посла, а да Ђилас стрпа себи у џеп још 617 милиона евра, да поново државу ојаде И униште. Изгубиће убедљиво на предстојећим изборима, убедљиво ћемо да победимо Ђиласов мафијашко-тајкунски картел , његову политичку послугу и прирепке.

 На листи "Александар Вучић Србија не сме да стане", има и бивших опозиционара, какву сарадњу имате са њима?

Са свима имам изузетно коректан однос и сарадњу и драго ми је да ћемо сада јединствено и одлучно да се боримо заједно, да побеђујемо, још јаче за јаку и развијену Србију.

 Опозиција тврди да има шансе у Београду, шта кажете на то?

Нема шансе да Ђиласов тајкунски клан преузме Београд. Намерно користим реч “преузме” , јер то они изговарају, баш тако су се сви окупили у ноћи после избора 2022.године, то им је смисао свега. У њиховим главама и оних који им дају директиве је био сценарио да преузму власт без избора, користили су језиве трагедије које су нас задесиле, а потом у скупштини кроз огољено насиље хтели да се дочепају власти.  Исфрустрирани су јер их народ неће. Грађани Београда желе даљи напредак и развој, а не њихове махинације и лоповлук. Зато ће доживети нокаут и потпуни фијаско на изборима у Београду .Победићемо их све заједно и убедљиво.

Где видите себе 18. децембра?

У слободној, независној Србији, да радимо још више и да градимо још успешнију земљу,  као и овде у мом Крагујевцу , где нас очекују велики развојни пројекти. Да наставимо да се боримо за народ, за још бољи живот наших грађана, за сигурну и јаку  Србију.

 

Извор: дневни лист "Ало".