Вести

Џенопољац: За будућност у коју верујемо!

У протеклих годину и по дана Српска напредна странка урадила је много за Србију, далеко више него претходна Влада за четири године пуног мандата. Успели смо да зауставимо негативне трендове у економији и на путу смо убрзаног економског опоравка земље, што је наш најважнији задатак.

За 18 месеци Српска напредна странка постигла је више за српску привреду, него претходна Влада предвођена Демократском странком, за цео свој мандат. СНС је успоставила раст индекса индустријске производње за 8 поена, зауставили смо нагли пораст јавног дуга. За време претходне Владе ДС инфлација је достигла високих 12%, ми смо осигурали пад инфлације на 2,2 % у децембру 2013.године.Негативан тренд раста незапослености је заустављен. Успели смо да смањимо буџетски дефицит у 2013.години, а одлучном борбом против корупције СНС је индекс корупције свела на најнижу вредност у протеклих 5 година.

Али ово није довољно. Ми имамо снаге, енергије, воље и знања да кренемо напред у брже реформе, за будућност у коју верујемо. Једино Српска напредна странка, са пуном одговорношћу и уз пуну подршку грађана у новом мандату, ту будућност може и да оствари. За будућност у коју верујемо!

Градски одбор СНС
У Крагујевцу,
15. 02. 2014.