Вести

Дашић: Очекује нас циклус великих инвестиција у Крагујевцу

Крагујевац, 03.06.2020 – „Наш задатак је да оправдамо поверење које сте нам дали, да се град континуирано развија и буде лепше место за живот, за нас и нашу децу“, рекао је Никола Дашић, први на листи Српске напредне странке у Крагујевцу „Александар Вучић – За нашу децу.“ у обраћању грађанима у Еко парку Илина вода.

  

Дашић је подсетио да је Српска напредна странка државотворна организација чији кадровски потенцијали гарантују избор што квалитетнијих људи који ће моћи да одговоре свим изазовима.

„Ми смо странка у којој има места за свакога ко жели да допринесе општем, заједничком циљу. Крагујевац је увек био центар српске државе и на нама је додатна одговорност да од овог града учинимо репрезентативну локалну самоуправу, да решимо проблеме асфалта и канализације у свим насељима, како би сваки грађанин без обзира на насеље у којем живи, имао обезеђену потпуну инфраструктуру. Очекује нас циклус великих инвестиција у Крагујевцу. Део капиталних пројеката је већ покренут, а неки од њих биће реализовани већ у овој години“, истакао је Дашић приликом сусрета са бројним грађанима, који су се јуче окупили у крагујевачком излетишту у Илиној води.

  

Председник Скупштине града Крагујевца, Мирослав Петрашиновић подсетио је да је Српска напредна странка напорно радила претходних шест година како би стабилизовала градске финансије и буџет који обећава нова игралишта, нове школе и нове путеве. „То је одговорна политика тима који се бави својим градом. Успели смо за ових шест година да отворимо три фабрике, две индустријске зоне, што није урадила ниједна власт у претходној историји града Крагујевца“ истакао је, овом приликом Петрашиновић.