Вести

Дашић: На овим изборима се боримо за будуће генерације

Крагујевац, 05.06.2020 – Први на листи Српске напредне странке у Крагујевцу „Александар Вучић – За нашу децу“ Никола Дашић са својим тимом јуче је обишао крагујевачка насеља Бресница и Пивара, и том приликом разговарао са грађанима о проблемима и могућностима за њихово решавање.

Кључни инфраструктурни проблеми у насељу Бресница су две улице Бресничка и Кадињача. Од септембра прошле године ЈКП „Шумадија“ је започела интезивно са радовима на инфраструктури и асфалтирању улица које деценијама чекају асфалт. До сада је асфалтирано више од 70 улица у насељима широм града, три у овој месној заједници, а у наредном периоду најављено је асфалтирање Дисове, Лабске и улице др Живка Топаловића, док је за ову грађевинску сезону планирано још седам улица: Страхиње Бобића, Велимира Стевановића, Станка Батуре, Ситничка, Капетана Мише и Зорана Радмиловића.

 

Никола Дашић је нагласио да од доласка Српске напредне странке на власт до септрембра прошле године није било могућности да се било шта уради због дуга који их је сачекао у износу од 8 милијарди динара.

„Оно што причамо са грађанима и оно што је суштина свега јесте да су претходне генерације можда жртвоване, али ми данас не смемо дозволити да наша деца у будућности имају проблем због кога ће отићи из Крагујевца. Ја се најискреније надам да ћу са своје три ћерке овде дочекати старост и провести је са  унуцима. Крагујевац као град има велике предности, пре свега ту је Универзитет, а имамо и обучену радну снагу. Поред комуналних проблема које морамо да решавамо, морамо да радимо на довођењу индустрије и стварању нових радних места“, рекао је Никола Дашић.

 

Народни посланик Горан Ковачевић је истакао да Српску напредну странку и њеног кандидата одликују поштење и правда. „Поштење и правда то је оно што вам нудимо, вера у будућност то је оно што нам треба. Никола Дашић је поштен човек, отац три ћерке. Александар Вучић је рекао, а Градски одбор Српске напредне странке подржао то да је најбољи кандидат за градоначелника у граду Крагујевцу Никола Дашић.“ истакао је Горан Ковачевић.

Председник Скупштине града, Мирослав Петрашиновић позвао је све крагујевчане да не дозволе да се гласови расипају на друге мање странке које су имале лоше програме и ништа конкретно нису урадиле за грађане.

„Поента ових избора је да се боримо за нашу децу и да скупимо све наше гласове на једно место и тиме елиминишемо мање странке које на овим изборима учествују само да би оствариле своје личне интересе.“- поручује Мирослав Петрашиновић.