Вести

Члан Председништва и повереник Градског одбора СНС Крагујевац Никола Дашић одржао састанаке са чланством

 

 Повереник Никола Дашић представио је члановима резултате рада СНС у Крагујевцу који су видљиви на сваком кораку кроз различите пројекте чија вредност премашује милијарду евра. 

Путеви, обновљене школе, вртићи, дечија и школска игралишта, Трг омладине, Палата правде, станови снагама безбедности, Трг Радомира Путника чији радови се приводе крају, реконструкција фасада у градском језгру, Дата центар, замена котлова на угаљ котловима на гас, смањена незапосленост су разлози због којих СНС спремно дочекује изборе јер ће грађани знати да оцене труд, рад и бригу о сваком појединцу. 

Од посебне важности за наш град су почетак изградње Северне обилазнице, стадиона Чика Дача као и реконструкција УКЦ Крагујевац који се очекују крајем текуће и почетком наредне године.

Јасна визија и дугорочни план развоја Србије и Крагујевца говоре у прилог чињеници да је СНС једина странка чије је чланство спремно да ради још више и боље и на тај начин пружи снажну подршку председнику Србије Александру Вучићу чији је циљ још економски јача и стабилнија Србија као и побољшање квалитета живота сваког појединца.