Вести

Чајанка у Страгарима

Данас на дружењу у Страгарима, месту које одликује богата историја и традиција шумадијског краја, су присуствовали члан Председништва, повереник Градског одбора Српске напредне странке Крагујевац Никола Дашић, кандидати за народне посланике и одборнике Мирослав Петрашиновић, Радомир Ерић, Марко Ракоњац, Зоран Стевановић и Славица Раденковић. 

Након лепог дружења, окупљени мештани су  разговарали, разменили своја искуства, запажања. Без јаког села јаке Србије нема. Побољшање услова за опстанак младих на селу је део политике коју води Српска напредна странка и председник Александар Вучић. Све то представља стратегију популационе политике у којој су центар пажње наша деца и млади. 

Иако има нерешених инфраструктурних проблема, који ће се решавати у наредном периоду, мештани пружају пуну подршку политици председника Александра Вучића. У разговору са мештанима закључак је да без  упорности и рада неће бити просперитетне Србије. Српска напредна странка брине о сваком грађанину, грађанки јер ,,Србија не сме да стане".