Вести

Бесплатни курс рачунара и енглеског језика за особе са инвалидитетом

Српска напредна странка у Крагујевцу организује бесплатни курс рачунара и енглеског језика за особе са инвалидитетом. Добродошли су сви који желе да науче рад на рачунару и енглески језик или унапреде своје већ постојеће знање.

Курс ће се бити од 4. јуна до 4. јула, средом и петком, курс рачунара од 19 часова до 20 часова и курс енглеског језика од 18 часова до 19 часова, у просторијама Српске напредне странке, у улици Краља Александра I Карађорђевића 51.

Сви заинтересовани могу да се пријаве за курс до 4. јуна у посторијама странке попуњавањем пријаве за курс (могуће је укључити се и у току прве недеље курса рачунара и енглеског језика).

Циљ курса је да пружи полазницима адекватно знања како на пољу личне тако и пословне едукације. Курс енглеског језика обухвата почетни или средњи курс у зависности од изабране групе, док курс рачунара обухвата рад у Windows-у, на интернету, Microsoft Office пакету (Word, Excel, Power Point, Outlook, Access).

Курс ће водити Сања Јаковљевић (дипл. проф. енглеског језика) и Милан Матовић (дипл. инж. информатике) и њихови асистенти.

За све додатне информације везне за курс можете се додатно информисати у просторијама Српске напредне странке, у улици Краља Александра I Карађорђевића 51.