Вести

Александар Лазовић пружио подршку Николи Дашићу

Крагујевац, 15.06.2020 – „Ако се четири године не бавите политиком, а иза себе имате политичког искуства, у прилици сте да рационално сагледате много тога. Због тога желим да апелујем на Крагујевчане да је веома битно да 21. јуна искористе своје бирачко право“, рекао је данас у свом обраћању Александар Лазовић, руководилац посебих паркиралишта ЈКП „Шумадија“.

Лазовић је данас, управо на месту где је реконтруисано паркиралиште код робне куће „Београд“, указао на значај ове инвестиције, а посебно ако се има у виду да је ЈКП Шумадија финансирала реконструкцију паркинга из сопствених средстава, док је израду тротоара и стаза око паркиралишта финансирала Градска управа.

„Пре свега, као дугогодишњи руководилац службе посебних паркиралишта у оквиру ЈКП “Шумадија” морам да истакнем да су корисници паркиралишта у Крагујевцу, од једне од најнеуређенијих површина у строгом центру града добили реконструисано модерно паркиралиште код робне куће „Београд“, које има већи број паркинг места, нову асфалтну површину, ново осветљење као и аутоматизацију паркиралишта, а што је веома важно без повећања цене паркирања по започетом сату“, каже Лазовић.

„Морам да напоменем да је започета је једна од најбитнијих капиталних инвестиција у граду која се такође тиче посебних паркиралишта, а то је модерна надземна гаража у улици Кнеза Милоша, која није обећање на папиру, већ гаража која ће бити нашим корисницима на услузи кроз највише два месеца, што су наши суграђани у прилици да виде, обзиром да се радови у потпуности одвијају у складу са предвиђеном динамиком“, додао је Лазовић.

Он је, овом приликом подсетио грађане Крагујевца да је дуги низ година постојала бојазан да ће плате у јавном сектору потпуно изостати, и да су запослени били ближи социјалној категорији, док сада имамо потпуно другачију ситуацију. Данас, и поред свих инвестиција, запослени немају бриге о примањима, која су редовна и исплаћују се без дана кашњења.

Иначе, Лазовић је овом приликом пружио подршку кандидату за градоначелника Српске напредне странке у Крагујевцу, Николи Дашићу и позвао све Крагујевчане да исто учине у недељу, 21. јуна.

„Када све наведено објективно сагледам, морам да истакнем да пуну подршку заслужује Никола Дашић, који ће на најбољи могући начин, у то сам сигуран, обављати функцију градоначелника. Никола Дашић годинама обавља важну државну функцију, познајем га веома дуго и сигуран сам да ће као градоначелник суграђанима обезбедити квалитетан јавни сектор и целокупну услугу коју грађани заслужују. Он је једини Крагујевчанин који има званичну подршку председника Републике, те заслужује и моју апсолутну подршку у трци за место градоначелника Крагујевца, за које сам сигуран сам да ће и освојити на изборима 21. јуна, на опште задовољство свих Крагујевчана“, поручио је Лазовић.