Вести

20 година од оснивања Удружења студената Економског факултета Универзитета у Крагујевцу

"Свечаном церемонијом у Амфитеатру Економског факултета „Проф. др Илија Росић“, у присуству представника министарстава, Универзитета, Града, чланова академске заједнице, бивших и садашњих студената, обележено је 20 година од оснивања УСЕФ - Удружења студената Економског факултета Универзитета у Крагујевцу.

Студирање је период живота када млади, кроз организовање и друштвено деловање, постају академски грађани, а овакво удружење има велики значај. Много је циљева и послова пред УСЕФ - ом, али 20 година није мала ствар већ озбиљна историја. 

Поносан сам што познајем оснивача, који је 2004. године имао лепу визију и од ње направио атрактивно удружење које и данас има своју симболику, снагу, циљеве. 

Студентски дани јесу дани великих промена, време када млади

постају озбиљни људи и професионалци, а ово удружење јесте место где се на неформалан начин, стичу искуства и знања. Истовремено, кроз удружење студенти треба да помогну запосленима на факултету да им пруже што више знања у које ће унети своју енергију и све карактеристике модерног доба и тако постати бољи од свих нас.

Честитке бившим, садашњим и будућим УСЕФ – овцима"!

 

Извор: званични Инстаграм и Фејсбук налог градоначелника Крагујевца Николе Дашића