Саопштења

Захваљујући СНС и коалиционим партнерима Скупштина града Крагујевца ће доносити одлуке у интересу Крагујевчана

Седница Скупштине града Крагујевца која је била заказана за среду 24.04. у 9 сати је, према тачкама које су се нашле на дневном реду , требала да буде седница на којој ће бити донете важне одлуке  које се тичу функционисања града Крагујевца и живота свих Крагујевчана, а свечана у делу усвајања предлога одлуке о додели Годишње награде града Крагујевца – Ђурђевданске награде за 2023. годину. 

Захваљујући жељи опозиције да привуку медијску пажњу и следе налоге својих страних  ментора у прављењу својеврсног циркуса у скупштинској сали, скупштинску говорницу су покушали да злоупотребе сви одборници опозиције тако што је требала да им служи за стицање јефтиних политичких поена. 

Посебно је важна чињеница да је јуче зарад ситних личних интереса опозиција покушала да унизи институцију Скупштине и угрози принципе демократије. 

Покушајем злоупотребе  скупштинске говорнице појединци су хтели да  онемогуће доношење важних , за све Крагујевчане, одлука. А те одлуке директно утичу на функционисање институција, предузећа, развој Крагујевца. 

Градски одбор Српске напредне странке сматра да ни један појединац, поготову онај коме су гласачи дали свој глас, не сме и не треба своје личне интересе да ставља испред интереса грађана Крагујевца. Одборничка група СНС са коалиционим партнерима ће у сваком моменту достојанствено наступати и одбранити институцију Скупштине, обезбедити доношење одлука и на тај начин оправдати поверење које су нам указали грађани и поверили вођење Крагујевца.