Стрељачки вод по жељи тајкуна, не по вољи народа

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/17.12.2021.

Градски одбор Српске напредне странке, Крагујевац

Градски одбор Српске напредне странке у Крагујевцу најоштрије осуђује претње стрељањем упућене председнику Србије Александру Вучићу од стране редитеља Горана Марковић. Монструозним коментарима редитељ се сврстао у ред оних који би вољу народа да прекрајају уз помоћ тајкуна из редова опозиције и то на најбруталнији могући начин.

Овим чином такозвана опозиција исказала је врхунац своје немоћи свесна да ће је управо “пуцњи” из оловака народа на изборима послати на сметлиште политичке историје након наступајућих избора у априлу.

Стрељачком воду окупљеном око Драгана Ђиласа се очигледно жури да оправда жеље својих налогодаваца и тајкуна иако свесни да имају озбиљан проблем јер овај стрељачки вод јесте по жељи непријатеља Србије, али не и по вољи народа који на крају једини одлучује. Порука је јасна.  Нема повлачења и предаје пред тајкунима којима није довољно што су уништили и опљачкали Србију, већ позивају на брутални одстрел неистомишљеника.