Саопштења

СНС Крагујевац: Осуђујемо понашање министра Небојше Стефановића

Повереништво Српске напредне странке у Крагујевцу и свих 78 месних одбора на територији града осуђују понашање бившег министра полиције и актуелног министра одбране Небојше Стефановића, јер, како наводе, није на адекватан начин реаговао на оптужбе у вези са прислушкивањем председника Републике Србије Александра Вучића и угрожавање његове личне бзбедности.

 

То је за Радио телевизију Крагујевац потврдио Мирослав Петрашиновић, председник Месног одбора Центар и члан Градског одбора Српске напредне странке.

Сви месни одбори Српске напредне странке на територији града Крагујевца, који припадају Градском одбору СНС-а, а има их 78, су у претходних недељу дана одржали састанке на којима су разматрали актуелна дешавања на локалном и националном нивоу, као и у страначким редовима.

Чланови месних одбора изразили су незадовољство радом појединих државих функционера, а њихов став је усвојен на јучерашњој седници Градског одбора. 

Српска напредна странка у Крагујевцу осуђује понашање бившег министра полиције и актуелног министра одбране Небојше Стефановића и позива на одговорност.

Став крагујевачког одбора је прослеђен централи странке у Београду.

Чланови месних одбора су, такође, изразили и незадовољство радом појединих локалних функционера.

То питање Градски одбор ће решавати унутар странке заједно са страначким органима.