СНС Крагујевац: Хладнокрвне убице ново оружје опозиције за преузимање власти

У још једном сасвим безнадежном и унапред на неуспех осуђеном покушају да у народу уруше углед нашег Председника Александра Вучића, такозвана опозиција кроз КРИК истинских политичких очајника овога пута превазишла је чак и севе саму!

Неразумевајући да у политици ипак није и не сме све да буде дозвољено, барем не без последица по сопствени рејтинг, у нескривеној жељи да компромитују онога кога виде као главну и највећу препреку својим бестидним плановима да се опет домогну власти, у сопствену политичку жабокречину уводе и најмрачније ликове као "крунске сведоке"!

У чији кредибилитет изгледа уопште и не сумњају?!

Или је нешто друго ту по среди?!

Политичко бешчашће, то свакако.

Све заклињући се у правну државу, сада им не смета цурење података из истраге. Рачунајући, ваљда, да ће корист од покушаја криминализације Председника бити већа од евентуалне штете. Што је још један недвосмислени показатељ да политику не разумеју. Јер, једноставно је то, не познају и не схватају - народ. Што и није неко чудо, јер његову судбину никада нису ни делили. Као што никада нису имали милости за обичне људе. Чију су кожу драли с једнаком немилосрдношћу као ликови у чије наводне исказе имају безрезервно поверење. Потцењујући при свему томе огроман број грађана за које мисле да ће "изјавама" убица, крвника и нарко дилера некако да преузме и преокрену.

За једно су, мора се признати, сасвим у праву: добро су одабрали мету својих прљавих игара. Схватили су да је управо наш Председник Вучић главна брана њиховом повратку.

Јер, народ је, у недостижној већини, препознао лидера каквог жели, какав нам је потребан и каквог смо чекали дуго, дуго. Човек у кога имају поверење које је засновано на раду, на резултатима, на делу,... Али, није на нама да их учимо да се побеђује резултатима.

Народ награђује дела, као што кажњава недела. Где спада и сатанизација Председника, чак и његове најуже породице.

У то ће се уверити врло брзо, на још једном испиту народне воље, већ с пролећа.

Када ће они још једном бити потучени до ногу.

Што, уосталом, за народ и земљу није ни битно.

Важно је што ће опет победити народ, његова воља и његов избор.

А то је, ван сваке сумње, Александар Вучић, наш Председник и Српска напредна странка! Са свим оним што је урађено протеклих година, упркос свему.

Живи били, па видели!

Српска напредна странка