САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

У свој снисходљивости према политичким опонентима и њиховом понашању због дубоке жалости, забринутости и емпатије према породицима наше настрадале деце у Београду и Младеновцу, нисмо се сучељавали са њиховим неумесним изјавама. Али, сходно томе, да опозиција ни у потресним тренуцима велике жалости читавог народа, када у тиховању сви осећамо велику тугу због немилих догађаја, упорно покушава да истакне једино своје политиканство и сопствене интересе. И то не би било тако необично с њихове стране, да не користе такозвани скуп против насиља управо за прокламовање насиља према председнику Вучићу.

Председник Вучић чини све да обезбеди сигурност, и с тим у вези видимо транспарентне и јасне поступке којима ће се горе наведено поспешити. Пребацивање кривице је манир опозиционара, али је гнусно што се то чини на туђој несрећи и трагедији.

Треба сви да будемо уједињени у болу и да покушамо да очувамо мир и породицу. Имајте толико достојанства, нечовечни људи, да бар у овим тренуцима не будете пуни мржње и себичлука, већ да будете тихи како би се велика жалост боловала ових дана.

Не скрнавите помен на жртве!

Градски одбор Крагујевац