Пуна подршка Градског одбора СНС Крагујевац председнику Александру Вучићу

Градски одбор Српске напредне странке у Крагујевцу пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и поручује из срца Шумадије креаторима идеје о повлачењу председника са функције да у Српској напредној странци предаја никада није била опција.

Уважени председниче, свесни смо терета и притиска којима сте изложени. Рачунамо на Вашу храброст, мудрост и одлучност да браните интересе Србије. Ми другу кућу немамо и безрезервно подржавамо сваки корак који предузмете у одбрани наше државе, националног интереса и народа у Србији и јужној српској покрајини.

У до сада најтежем тренутку за будућност земље, срамно је што неки појединици заговарају идеју о повлачењу председника са функције, а самим тим и предају Косова онима који нам га отимају.

Градски одбор Српске напредне странке у Крагујевцу пружа безрезервну подршку председнику Србије да донесе одлуку о судбини наше државе јер то није питање само овог тренутка, већ питање будућности наше деце.