Најоштрије осуде на рачун напада на председника Србије Александра Вучића и његове породице

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац на челу са чланом Председништва и повереником ГО Николом Дашићем сматра недопустивим емитовање филма на тајкунским Шолаковим, који је ништа друго до гнусне лажи и увреде на рачун председника Србије Александра Вучића и његове породице. Та медијска најбестијалнија пропаганда  разликује се од оне која је емитована у прошлој предизборној кампањи само по броју најогавнијих лажи на рачун Александра Вучића.  У приказаном филму број  лажи и измишљотина је десетоструко увећан и такав медијски садржај опозиција  пласира уместо било каквог плана и програма.

Уместо програма за унапређење Србије Ђиласова клика, којој је раширених руку пришао и лажни патриота Милош Јовановић, снима емисије и финансира госте који говоре највеће лажи о председнику Србије, са истих оних рачуна са који су сви заједно плаћени да сруше Александра Вучића и Србију ослабе и баце на колена. Знају ментори Драгана Ђиласа и његове антисрпске коалиције да ће само Србија без Александра Вучића признати независност Косова и Метохије и увести санкције Русији.

Свесна чињенице да грађани са одушевљењем подржавају политику Српске напредне странке и листу  АЛЕКСАНДАР  ВУЧИЋ-Србија не сме да стане, опозиција се служи најнижим ударцима тако што покушава да повреди оца, мајку и најуже чланове породице Александра Вучића. То је сраман начин почетка њихове кампање и говори грађанима да они неће бирати средства не би ли се додворили страним центрима моћи и докопали власти.

Грађани ће им на изборима 17.децембра показати место давањем својих гласова и пуном подршком листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ- Србија не сме да стане.