Саопштења

Крагујевачки одбор СНС најоштрије осуђује насиље

Саопштење за јавност 18.03.2019.

Крагујевачки одбор СНС најоштрије осуђује насиље “Савеза за Србију” које се током 16. и 17. марта 2019. године испољило на улицама Беогрaда.

Незадовољни подршком грађана Бошко Обрадовић, Ђилас и Јеремић  донели су одлуку о радикализацији протеста, па смо тако били сведоци силеџијског понашања и уништавања јавне имовине.

Грађани Србије на изборима јасно су рекли у каквој држави желе да живе, али очигледно да они ту поруку нису схватили. Већинска Србија се залаже за инвестиције, нова радна места, подизање животног стандарда, а не за силеџијско понашање, вређање оних који другачије мисле и уништавање имовине. Избори су једини легитимни начин да се дође на власт.

Овим поводом, чланови крагујевачког одбора СНС јуче су окупљени у просторијама градског одбора дали пуну подршку политици председника Србије и лидера наше странке Александра Вучића.

Позивамо све чланове СНС и суграђане да не одговарају на провокације оних који кроз вандалски чин траже промену власти. Руководство Србије и сви државни органи учиниће све да се нигде у Србији не промовише политика насиља.