Саопштења

Болесна мржња опозиције види се кроз претње упућене председнику Вучићу и његовом сину Данилу

 

Један од лидера опозиције Срђан Шкоро, гостујући на КТВ изнео је најмонструозније и најгнусније претње на рачун председника Србије Александра Вучића и његовог сина Данила. 

Мозак који може да замисли да председника и његовог сина затвара у рудник и "тушира уранијумом" је у најмању руку болестан.

Ово је ко зна која у низу претњи на рачун председника и његових најближих, а да се остали лидери опозиције као ни тајкунски медији нису  огласили и осудили је, што говори да целокупна опозиција подржава овакав говор мржње.

Шкоро није пропустио прилику ни да се додвори опозиционом савезнику и саветнику, Аљбину Куртију па је пожелео да се Данилу Вучићу укине обезбеђење како би га мрзитељи српског народа и Србије ухватили приликом његове посете КиМ хапсили, затварали и мучили, само зато што је један Вучић, а његовом оцу нанели највећи бол. 

 

Овакве изјаве показују јасно у чијем интересу ради опозиција и да њих Србија и српски народ никада нису занимали нити ће их занимати, већ ситни лични интереси и додворавање онима који их финансирају и безуспешно покушавају да руше Александра Вучића а тиме и Србију. 

 

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац на челу са чланом Председништва и повереником Николом Дашићем најоштрије осуђује говор мржње, овакав вид претњи и апелује на надлежне институције да предузму све неопходне мере санкционишу починиоце и пронађу налогодавце.

 

ГО СНС Крагујевац пружа пуну подршку политици председника у његовом настојању да Србији сачува слободу и учини је најразвијенијом земљом Европе.