Вести

Почињу велике инвестиције у насељу Колонија

Крагујевац, 17.06.2020 – Први на листи Српске напредне странке „Александар Вучић – За нашу децу.“ Никола Дашић обишао је јуче Дивостин, Кутлово, Рогојевац, Горње Грбице, као и насеље Колонија, где га је дочекао велики број грађана.

Мештанима Колоније, које ни невреме није спречило да дођу и подрже листу Српске напредне странке, најпре се обратила Биљана Илић Стошић, начелник Шумадијског управног округа, која је подсетила да је Крагујевац тек прошле године успео да стабилизује градске финансије и да сада можемо да почнемо да градимо Крагујевац, онако како председник Александар Вучић гради Србију.

Први на листи Српске напредне странке „Александар Вучић – За нашу децу.“ Никола Дашић подсетио је да управо почињу радови у овом насељу, у стамбеном блоку Воје Радића.

„Колонија заиста има велике комуналне проблеме, али сутра креће уређење паркинга и саобраћајница између нових зграда у улици Воје Радића и није тачно да српски напредњаци не мисле на Колонију, напротив нисмо имали могућност да то буде раније решено, али то је био наш план који је коначно дошао на реализацију како ови људи који овде живе не би гутали прашину“, изјавио је Дашић у Колонији.


Директор ЈКП Шумадије, Немања Димитријевић није желео да говори о томе шта га је затекло, ни шта је до сада урађено, већ је говорио о томе да управо велике инвестције почињу у насељу Колонија.

Сутра почиње комплетно уређење блока у Воје Радића, са улицама: Воје Радић, Лазе Маринковић, Димитрија Туцовића, Сувоборској и Скојевској. Комплетан паркинг простор се уређује, да буде онако како треба, онако како је одавно требало да буде када су те зграде и изграђене.

Сутра ћете видети шта је град Крагујевац радио ових пет година, сутра ћете видети шта је град Крагујевац урадио за ову месну заједницу“ – рекао је Димитријевић обраћајући се окупљеним мештанима Колоније.