Вести

ЗНАМ ДА ЋЕ ОДЛУЧНО И ХРАБРО ДА НАСТАВИ ДА СЕ БОРИ ЗА СРБИЈУ

 

"Огољеном мржњом психопатолошким деловањем најгори мрзитељи Србије одавде и из појединих страних центара моћи и даље бесрамним лажима  нападају најгорим измишљотинама Андреја Вучића брата председника Србије Александра Вучића и његову породицу.

Коме смета председник Србије и зашто спроводе такву, најмонструознију кампању против његове породице? Свима онима којима не одговара самостална и суверена, економски и у сваком другом смислу јака Србија, оваква Србија каква је сад и коју води Александар Вучић.

Нападима на брата и целу породицу председника непријатељи Србије преко својих плаћеника из тајкунских медија настављају хибридни рат и пропаганду против Србије свесни да је Србија стабилна и независна само на челу са председником Вучићем.

Упркос овим најновијим, бесрамним и људском разуму неприхватљивим нападима, слободарски српски народ председнику из дана у дан пружа све већу подршку да истраје у одбрани наше отаџбине. 

Лично му, као и свим члановима његове породице, пружам пуну подршку , знам да  ће одлучно, храбро и поносно да настави да се бори за нашу Србију и народ" рекла је чланица Главног одбора Српске напредне странке и народна посланица Наташа Јовановић. 

 

https://www.alo.rs/vesti/politika/861073/znam-da-ce-odlucno-i-hrabro-da-...