Вести

Завршни радови на дечијем игралишту у МЗ 21.октобар

"Обишао сам данас са кандидатима на изборној листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Крагујевац не сме да стане Славком Перовићем, Предрагом Стевовићем, Биљаном Илић Стошић завршне радове на реконструкцији још једног спортског терена,овог пута у Месној заједници 21. октобар чија се обнова финансира донацијама које су обезбедили крагујевачки привредници. 

Ово је 30 спортски терен који је обновљен на територији града Крагујевца. Захваљујући друштвено одговорним компанијама, модерно уређен терен има специјализовану подлогу, два гола за мали фудбал, а ових дана биће постављена и професионална кошаркашка конструкција.

Захваљујем се привредницима што су препознали наш напор али и циљ да свако насеље, како у граду тако у селу и приграду добије бар по једно игралиште и отворени терен за мале спортове.  

Уз помоћ донација ускоро  ће бити завшена изградња дечијих игралишта у месним заједницама Денино брдо, Филип Кљајић и Илина вода, као и игралишта у МЗ Аеродром и Центру за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“ које финансира Град", рекао је председник Привременог органа града Крагујевца и кандидат на изборној листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Крагујевац не сме да стане Никола Дашић.