Вести

СПД Раднички се захвалио граду Крагујевцу на дугогодишњој сарадњи

"За спортисте, спортске раднике, навијаче и све пријатеље СПД Раднички је организовао новогодишњи пријем. Била је то прилика да сумирамо шта смо све заједно урадили и шта планирамо даље. 

Поносан сам и срећан што смо ове године остварили део наших планова. После више од четири деценије замењена је комплетна расвета у хали Језеро. 

За најмлађе суграђане ове године реновиран је Авантура парк на језеру у Шумарицама, а отворен је и Забавни парк на језеру Бубањ. СПД Раднички има жеље, има идеје и знање, а на нама је да их подржимо у позиционирању на мапи Србије. 

Изузетно сам поносан и на резултате које друштво и уопште спорт у Крагујевцу задњих година достиже. Сваки спорт је у највишим лигама такмичења и то Крагујевац заслужује и треба и мора да има. Успех не долази сам по себи, пре свега зависи од људи, жеље, воље и упорности и то нарочито оних који раде са млађим генерацијама.

Честитам и захваљујем се својим сарадницима из Градске управе, директору Ставру Рашковићу, свим спортистима и спортским радницима на оствареним резултатима. 

Истовремено, захваљујем се и на Плакети коју сам примио у име града Крагујевца за успешну сарадњу и допринос у оствареним спортским резултатима",рекао је председник Привременог органа града Крагујевца Никола Дашић. 

 

Извор: званични Инстаграм и Фејсбук налог председника Привременог органа града Крагујевца Николе Дашића