Вести

Раскринкане лажи ђиласовске опозиције

"Лажљива антидржавна ђиласовска опозиција доживела је класичан нокаут и најтежу могућу бруку после ОДИХР извештаја у коме су потпуно разобличене њихове небулозне конструкције у вези са одржаним изборима у Србији.
У том извештају те међународне организације потврђено је да су недавни избори у нашој земљи одржани по највишим демократским стандардима чиме се као кула од карата срушила преварантска и денуцијантска политика опозиције усмерена пре свега против наше државе и нашег народа.
Тежак шамар су добили бахати лажљиви опозиционари у недвосмисленом и утврђеном чињеницама извештају да су њихове ударне песнице непрофесионални осиони и бескрупулозни тајкунски медији кршили све демократске норме у нападима на председника Србије Александра Вучића и СНС који су код њих у њиховом програму и текстовима имали потпуно неравноправан третман и били изложени незабележеној хајци и харанги.
По оној народној: "У лажи су кратке ноге", мислили су лопов Ђилас и његови послушници да преваре некога, али нико од воље народа није побегао. Србија је изабрала Вучића, независност слободу и будућност".

Чланица Главног одбора
Српске напредне странке
и народна посланица
Наташа Јовановић