Вести

Посета породици Милетић која броји пет чланова

"У сусрет новогодишњим и божићним празницима, данас сам са ректором Универзитета проф. др Ненадом Филиповићем и в.д. директором Универзитетског клиничка центра Слободаном Милисављевићем обишао још једну породицу која је по основу рођења деце остварила право на државну субвенцију за маме. 

Петочлана породица Милетић добила је тројке почетком прошле године, а мајка Јасмина једна је од 20 - так власница некретнина у Крагујевцу, која је на име субвенција за куповину стана остварила право на 20 000 евра. 

Посебно ми је задовољство што се ради о младим породицама са већим бројем деце. Овде имамо Богдана, Николу и Николину. Разговарали смо са срећним родитељима, али и са Богданом и Николом, видимо да се сналазе око свих обавеза, постижу све и иду даље, јер знају да нису сами. Оно што треба и држави и граду је што више оваквих породица, храбрих и спремних, а чини ми се да је тај тренд већег броја деце у породицама све заступљенији. Као отац три ћерке пресрећан сам кад видим породице са троје и више деце", рекао је председник Привременог органа града Крагујевца Никола Дашић. 

 

Извор: званични Инстаграм и Фејсбук налог председника Привременог органа града Крагујевца Николе Дашића