Вести

ЈЕДИНСТВО СРБИЈЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ СМЕТА ОПОЗИЦИЈИ У СРБИЈИ

ЈЕДИНСТВО СРБИЈЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ СМЕТА ОПОЗИЦИЈИ У СРБИЈИ

 Јучерашњи скуп у Бањалуци на Тргу Крајина под називом "Српска те зове" показао је јединство и слогу српског народа који живи у две независне државе које имају заједнички циљ да се одупру притисцима запада и спрече да се српски народ прогласи геноцидним. 

Јасно се чуло НЕ Резолуцији о геноциду у Сребреници!

Одмах су се огласили дежурни издајници српског рода и на друштвеним мрежама брже боље критиковали јучерашње окупљање Срба, наравно додворавајући се својим западним менторима. На Тргу Крајина јуче није одржан никакав политички скуп већ су се окупили Срби са обе стране Дрине који су заједно пролазили кроз различите патње и страдања и недаће, да се супротставе западним моћницима и осујете их у намери да неправедно етикетирају један страдални народ као што је српски и прогласе га геноцидним. 

На другој страни опозиција окупљена око Драгана Ђиласа и Маринике Тепић користи сваки моменат и догађај како би политизовала и обезвредила сваку борбу за очување националних интереса сопственог народа. То само доказује да њих не интересује Србија већ задовољење њихових личних интереса и да их по рамену потапшу Курти, Шолц и остали мрзитељи свега што је српско. 

Председник Србије Александар Вучић месецима уназад говори о притисцима са којима се суочава једна малена, поносна и слободарска Србија, о потреби заједништва, слоге, поштовања српске заставе,  ни једног тренутка не оспоравајући злочин који се десио у Сребреници. У жељи да помири два народа, одао је  исту почаст жртвама Сребренице као и хиљадама српских жртава и на тај начин ризиковао сопствени живот, а да за то још нико није одговарао. 

 

Србија увек уз Српску!

Живела Србија!

Живела Република Српска!

 

Градски одбор СНС Крагујевац