Вести

Дружење са пензионерима у организацији МО СНС Багремар

У организацији Месног одбора Српске напредне странке ,,Багремар"  организовано је дружење са пензионерима. Овом дивном дружењу су присуствовали и присутне поздравили кандидати за народне посланике на изборној листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Србија не сме да стане Мирослав Петрашиновић и Наташа Јовановић. 

Пензионери су увек ту подршка, увек ту за своју земљу, дали су велики допринос економској стабилизацији наше земље. Одрицање и стрпљење пензионера допринело је да данас државне финансије су стабилне и спремне да изнесу сва увећања пензија и плата. Оно за шта се залаже Српска напредна странка јесте да раст пензија прати раст плата. "

17. децембра пензионери као и сви други  треба да покажу  да се боре за јаку Србију и заокруже број један.  Давањем поверења изборним листама СНС даје се могућност председнику Вучићу да се бори за Србију у којој ће да се граде нове школе, болнице, Домови здравља, пруге и ауто-путеви, а где ће просечна плата бити 1400 евра, а минимална зарада и пензија бити 650 евра. На овај начин председник Александар Вучић показује бригу о нашим пензионерима и даје им могућност да имају достојанствену старост", рекао је господин Петрашиновић.  

 

,,Једино политика мира, стабилности и економског развоја може да обезбеди будућност каква нам је потребна, да се Крагујевац и цела Србија развијају. Ови избори су пресудни за народ јер ће народ изабрати да ли враћа у прошлост или жели да живи у развијенијој и уређеној држави у којој је поред повећања пензија улагањем у здравствени систем омогућено квалитетније и достојанственије старење ", истакла је Наташа Јовановић.