Вести

Да наставимо да враћамо наду и осмех Србији

 

Грандиозна београдска Штарк арена је и овога пута била претесна да прими све оне који су дошли да својим присуством увеличају још један величанствени митинг подршке листи „Александар Вучић-Србија не сме да стане.“

Више хиљада чланова и присталица Српске напредне странке остало је испред улаза у Арену, они који су имали среће да уђу заиста су створили величанствену атмосферу још од самог почетка која је, очекивано, кулминацију доживела када се расположеној маси обратио председник Србије и носилац изборне листе СНС-а Александар Вучић.

 У надахнутом и, на моменте врло емотивном обраћању, председник Вучић се осврнуо на досадашњи ток предизборне кампање,али и, изнад свега, на политичко-планске циљеве које је Српска напредна странка ставила у фокус мандата следеће владе коју ће,како сва истраживања показују, опет бити у прилици да формира и води.

Посебан акценат председник Вучић ставио је на тзв. обичног, малог човека који, како је истакао, мора бити у фокусу наше будуће пажње. И чији су проблеми највећи, а њихов глас се у јавности обично најмање чује. То ће бити обавеза функционера на свим нивоима, уместо бављења функцијама и фотељама.

Председник Вучић је надахнуто говорио и независној и сувереној политици Србије која одолева бројним спољним притисцима који ће, временом, очекивано, постајати све тежи и све јачи, обећавши да ће он, као и до сада, бити громобран од таквих утицаја како би сви остали могли да се баве задацима који су им поверени.

Председник Вучић је упутио и поздраве браћи и сестрама из наше јужне покрајине, с поруком да их се Србија никада неће одрећи, као и да ће и даљи бринути о Србима у расејању.

Поред председника Александра Вучића,  величанственом скупу обратило се више говорника, међу којима и Томислав Николић који је, између осталог, поручио да верујемо Александру Вучићу као што му је он увек веровао и кога сматра за члана породице чија га политика никада није изневерила.

 

  Чланица Главног одбора

  Српске напредне странке 

     Биљана Илић Стошић